Продължете към съдържанието

За нас

Верига спортни магазини ICE POINT са водещи в сферата на ски екипировката и спортното облекло вече над 15 години.

Уникалната селекция от марки, позиционира магазините във високия ценови клас. ICE POINT sport trade centers са официални представители за България на немският луксозен бранд BOGNER, както и на австрийския лидер SPORTALM. Единствено във верига спортни магазини ICE POINT можете да направите избор от най-високо качество на материи в съчетание с най-новите модни тенденции в спортното и ски облекло.

От двадесет години присъстваме на българския пазар в търговията на дребно със спортни стоки и ски екипировка, познаваме търсенето, предлагането, материите, комфорта, затова имахме и имаме смелостта да предлагаме най-доброто! Марките, които представляваме са водещи в световен мащаб. Привилегията да си облечен на пистата в BOGNER, SPORTALM, SOS, FENDI, MONCLER e не просто въпрос на възможности, това е инвестиция в собствения комфорт, инвестиция за безопасност и не на последно място, начин да изразиш себе си!

В магазините ни в София и страната ще откриете най-доброто за зимните спортове и свободното време, компетентна консултация за продукти, отговарящи на вашето търсене, перфектно качество и разнообразие, насладете му се!

Сноу Фешън ЕООД
BG203508372
гр.София, бул. „Черни връх“ №69
МОЛ: Ана Конова
icepointconcept@gmail.com